Drumpad - DD305

 • Model: DD305

€179.00

In winkelwagen:

Medeli DD305 Drumpad

 • Percussiepad met 7 aanslaggevoelige drumpads en twee pedalen.
 • Bevat 215 percussieklanken en 128 GM (totaal 8MB aan waverom)
 • 25 Preset drumsets en 5 user sets.
 • 100 songs (80 styles en 20 songs)
 • De DD305 professionele digitale drumpad is met recht de meest complete in zijn soort. De DD305 heeft 7 aanslaggevoelige pads en twee extra controllerpedalen voor het bedienen van de bassdrum en open/closed hihat. Hierdoor is hij zelfstandig als volledig drumstel te gebruiken of als een extra percussiepad bij een akoestisch drumstel. De Handpercussie-mode maakt het mogelijk om de pads met de hand te bespelen.

  Stel je eigen drumset samen.....

  De DD305 heeft keuze uit drum- en percussieklanken die in usersets naar eigen smaak zijn te combineren. Per geluid is het volume en stereobeeld in te stellen. Dit maakt de DD305 zeer flexibel. Er zijn ook 25 presets beschikbaar waar verschillende soorten drumsets zijn voorgeprogrammeerd in verschillende stijlen.

  Muzikale begeleidingen.......

  De DD305 heeft 80 songs in uiteenlopende stijlen waar je als drummer mee mee kunt spelen. Met de Drum Off functie is de drumpartij uit te schakelen en speel je mee met de begeleiding van de rest van de band.

  USB aansluiting.....

  De USB aansluiting op de DD305 zorgt voor moeiteloze koppeling aan de computer. De USB poort werkt als een MIDI aansluiting. Gespeelde partijen kunnen direct worden opgenomen in een sequencer programma zonder tussenkomst van een extra interface. Er is tevens gebruik te maken van de 128 General Midi klanken om midifiles af te spelen. 

  Advertentie

  Reparaties

  Bel ons

  Musicweb Facebook  opruiming ad

  Huidige bezoekers

  Er zijn 35 gasten online.
  Copyright © 2020 MusicweB Muziekinstrumenten. Powered by Zen Cart Onderhoud door Zen4All