MD200

  • Model: MD200

€249.00  €199.00
Korting: 20% korting

In winkelwagen:

Met de nieuwe Medeli MD200 wordt eens te meer bewezen dat het enorm leuk is om keyboard te spelen. Ontdek zijn mogelijkheden zoals 160 ritmes met inspirerende begeleidingen of 512 klanken in allerlei genres.  De MD200 is een keyboard gemaakt voor de startende speler die net wat meer uit zijn instrument wil halen!

Klanken uit alle windstreken!

De klanken van de Medeli MD200 zijn overzichtelijk in klankgroepen ingedeeld. Op deze manier is tijdens het spelen sneller een klankkeuze te maken uit het enorme klankaanbod. Naast alle standaard klanken zijn er een groot aan Chinese instrumenten en bijna 200 synthesizergeluiden beschikbaar. De synthesizer klankbank bevat ook veel gecombineerde geluiden.

Je raakt niet uitgespeeld!

Ritmes zetten aan tot spelen. Vandaar dat Medeli heeft gezorgd voor een begeleidingsgedeelte met 160 styles. Naast traditionele ritmes als beat, pop, Wals, Ballad, Rock, en Latin is er ook gedacht aan ‘Wereldritmes’ en een groot aantal Chinese stijlen die voor verrassende ritmevariaties zorgen.

Nieuwe speelmogelijkheden...

Als toetsenist wil je ook wel eens wat anders, misschien wel gitaarspelen(om maar eens iets te noemen). Medeli heeft een hele nieuwe speelmode ontwikkeld waardoor je als toetsenist bijvoorbeeld gitaar-riffs kunt spelen. Het klavier wordt in een aantal segmenten verdeeld waarbij, met losse toetsaanslagen, riffs gestart kunnen worden. Zo kun je op een bepaalde toonhoogte een gitaarriff starten en laten spelen en daarbij ‘strums’ voegen door eenvoudig toetsen in een ander klaviersegment in te drukken. Zin in een solo? Kies een andere gedeelte van het klavier waar op dat moment vrij een solo is te spelen!

Digitale effecten

Met de ingebouwde effecten kun je op verschillende manieren ruimte en diepte aan je muziek toevoegen zoals nagalm, die je laat klinken alsof je in een concertzaal speelt!

Nieuw in de MD200 is de IFX functie. De standaard reverb en chorus effecten worden toegevoegd aan alle klanken tegelijk. Daarnaast is via de IFX functie een specifiek effect , zoals bijvoorbeeld Tremolo, Wah of Distortion, aan alleen de rechterhand-klank toe te voegen. 

Een gespeelde melodie wordt nog mooier als er een tweede stem te horen is. Een tweede stem ‘live’ spelen valt vaak niet mee, daarom heeft Medeli een Harmoniseer functie ingebouwd waardoor de melodie tot 4-stemmig kan worden uitgebreid.


Klavier:

61 Aanslaggevoelige toetsen

Klanken:

512 Klanken

Polyfonie:

64-Stemmig

Ritmes:

160 Begeleidingen (2 variaties per ritme)

Ritmebediening:

Start/Stop, Sync (Pause), Intro/Ending/Repeat A-B, Fill A, Fill B, Fade, Chord Mode

Songs:

120 Songs; 5 user songs

Sequencer:

Record, Play/Stop, Accomp, Melody 1, Melody 2

Algemene Regelaars:

Volumeknop, Performance, IFX, Tempo +/-, Mixer, Mixer, Function, Bank, Store, M1-M4, O.T.S., Back/Next, +/Yes, -/No, Style, Voice, Demo, Song, Piano, Metronoom, Dual, Touch, Sustain, Lower, DSP, Harmony

Speakers:

2x 10 Watt / 4 ohm

Registraties:

Geheugen voor opslaan van 16 registraties

Leersysteem:

Lesfunctie L&R, Akkoorddictee

Aansluitingen:

Adapteringang 12 Volt, Hoofdtelefoon, Aux In, Aux Out, Sustain, USB (MIDI), MIC In

Afmetingen:

990mm (b) x 350mm (d) x 140mm (h)

Gewicht:

6Kg (zonder batterijen)

Stroomvoorziening:

12 Volt adapter type 4Advertentie

Reparaties

Bel ons

Musicweb Facebookopruiming ad

Huidige bezoekers

Er zijn 32 gasten online.
Copyright © 2019 MusicweB Muziekinstrumenten. Powered by Zen Cart Onderhoud door Zen4All